ÁSZF

Általános Szerződési Feltételek

Az Eladó:

Sárga Gumi Kft
Telephely: Budapest 1211 Szállító u 4.
Mobil: 06 20 3 588 056
Mobil: 06 30 44-333-81
adószám:22944434-2-43
e-mail: info@akciosgumiabroncs.hu 

 

A Vevő:
Az AkciosGumiabroncs.Hu áruházában azok kedves Ügyfeleink vásárolhatnak, akik elfogadják jelen üzletszabályzatunkat.

 

1.       Megrendelés

A www.sargaumi.hu áruházában a vásárlás interneten, vagy telefonon keresztül lehetséges. Az áruházban látható termékeink ára az adott árucikk bruttó vételára, amely az általános forgalmi adót (ÁFA) tartalmazza.

A www.akciosgumiabroncs.hu áruházban mindenki vásárolhat, aki elfogadja jelen üzletszabályzatot és magára nézve azt kötelező jellegűnek veszi. Az áruházban történő vásárlás egyúttal az Általános Szerződési Feltételek elfogadását jelenti. Az Eladó fenntartja a jogot, hogy ellenőrizze a vásárlás során megadott adatok valódiságát. A termékek mellett feltüntetett ár az adott termék vételára, mely tartalmazza az általános forgalmi adót. A weboldalon található információkat rendszeresen frissítjük, de pontatlanságok, véletlen hibák, elírások előfordulhatnak, melyekért nem tudunk felelősséget vállalni. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

A kosarába kiválasztott termékeket regisztrálás után tudja leadni . A rendelés leadása után az áruház automatikusan e-mailt küld a vásárlás részleteivel. A megrendelést telefonos visszaigazolás után lép érvénybe!

A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, ha a vásárló a rendeléshez szükséges adatokat maradéktalanul megadja. Ennek elmulasztásából eredő károkért, téves adatközlésért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért az Eladó nem vállal felelősséget.

 

2.       Fizetés

A megrendelt termékek árát a vevő a termék átvételekor az eladó telephelyén (Budapest XXI kerület, Szállitó u 4 ,WBP Logisztikai Zrt telephelyén), vagy házhozszállítás esetén a futárnak készpénzben fizeti. Speciális termékek esetén az Eladó a teljesítést előleg megfizetése esetén teljesíti.

Az Eladó fenntartja a jogot, hogy különösen nagy értékű megrendelés esetén a megrendelés teljesítését előleg megfizetéséhez kösse.

Bankkártyás fizetésre sajnos nem áll módunkban elfogadni.

 

3.       Házhozszállítás és az áru átvétele:

A megrendelt termékeket belföldön az áru raktárába érkezésétől számítva, telefonos visszaigazolás után 1-2 munkanapon belül házhoz szállítjuk, vagy telephelyünkön (Budapest XXI. kerület, Szállító u. 4 , WBP Logisztikai Zrt telephelyén) a meghirdetett nyitvatartási idő alatt át lehet venni. A házhoz szállítás díjai:
- Budapest területén díj és térítésmentes,
- Budapesten kívül Magyarországon belül (4 db esetén):  1460 Ft / db tól.  (A díj az áfát tartalmazza)

Az ár személyautó és kisteherautóra értendő. Tehergépjármű gumiabroncs szállítási díját az adott súly és mérete határozza meg! Az adásvétel teljesítését, áru átvételekor a számla vagy szállítólevél aláírásával igazolja. Amennyiben a megrendelő a kiszállított árút nem veszi át, a szállítási költséget minden estben ki kell fizetni a megrendelőnek. Kivételt képez ez alól,  ha az árú nem megegyező a webáruházban leadott termékkel, vagy ha a terméknek hibája van.

 Terméket külföldre nem áll módunkban szállítani.

A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a termékeket tételesen ellenőrizni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni. A kiszállítást megelőzően az AkciósGumiabroncs.Hu munkatársai, vagy a futárszolgálat értesítést küld a vevőnek a kézbesítés várható időpontjáról. A vevő felelőssége gondoskodni arról, hogy a jelzett időszakban az áru átvételét biztosítsa, vagy a rendelés kiszállítását megelőzően legalább 24 órával visszajelezze, ha a szállítás időpontja nem megfelelő számára. A szállítási határidő készleten levő termékeinkből Budapesten 1-3, vidékre 3-5 munkanap. Amennyiben megrendelés teljesítése ezt túllépné, telefonon vagy e-mailben értesítést küldünk a megrendelőnek.

 

4.       A vásárlástól való elállás joga

A megrendelt termékek kézhez vételétől számított nyolc napon belül vásárlóinknak joguk van indoklás nélkül elállni vásárlási szándékuktól. Ebben az esetben a www.AkciosGumiabroncs.Hu áruház köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költségeit is a vevő viseli. Az AkciosGumiabroncs.Hu kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A termék sérüléséből adódó költségek a vevőt terhelik. Használt terméket semmilyen körülmények között nem veszünk vissza.

 

5.       Garancia, szavatosság

Az eladó az általa eladott termékre a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás és ennek időtartama az adott áru mellett van feltüntetve. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

Amennyiben az átvett árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. Amennyiben erre bármely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszafizetjük. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges. Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan hibásak.

Cégünk az általa eladott termékekre 12 hónap garanciát vállal. Az ettől eltérő garanciális idő az adott árucikken van feltüntetve, illetve a mellékelt garanciális okmányokon szerepel. A jótállási idő kezdete a számla dátuma és amennyiben a termék mellett nincs külön jótállási jegy, akkor a számla egyben a jótállási jegy is. A jótállási körbe nem eső termékeinkre a vonatkozó jogszabályokban rögzített szavatossági idő jár.

Személy, kisteher és terepjáró gumiabroncsok esetében a garancia csak akkor érvényesíthető, amennyiben az abroncsot átlagos használati körülmények között üzemeltetik és a felszerelésre valamint az üzemeltetésre vonatkozó előírásokat továbbá a gyártó előírásait betartják. Garanciális igény érvényesítésének feltétele a szakműhelyben történő felszerelés igazolása. A garancia érvényesítésének helye a SÁRGAGUMI telephelye: Budapest XXI. kerület Szállító u. 4, WBP Logisztikai Zrt telephelyén.

Szélsőséges út és használati körülmények esetében az AkciosGumiabroncs.Hu. fenntartja a jogot a garanciális felelősségének a jelen feltételektől eltérő mértékű szabályozására.

 

6.       A garanciális igény nem érvényesíthető:

- helytelen tárolás miatti hibákra,
- a jármű vagy tartozékainak hibája, pl. helytelen futómű beállítás stb. által okozott hibákra,
- a vonatkozó szabványok, és a gyártó által adott előírások figyelmen kívül hagyása miatti, szerelési- vagy üzemeltetési hibákra,
- javított abroncsokra,
- nem a rendeltetés szerinti célra használt abroncsok meghibásodására,
- baleset, rongálás vagy egyéb külső behatások okozta hibákra,
- versenyzés, sebességi vagy egyéb kísérleti használat közben bekövetkező hibákra.

 

7.       Személyes adatok

A vevők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Az AkciosGumiabroncs.Hu a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetve alvállalkozóinak (futárszolgálat) átadja. A futárszolgáltat az AkciosGumiabroncs.Hu által átadott adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

Célunk az, hogy Ön elégedett legyen szolgáltatásainkkal és ismét minket válasszon!

A webáruházunkban feltüntetett árak CSAK WEBES ONLINE rendelés esetén érvényesek.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a weboldalon található készlet valós raktárkészlet, de részben nem azonnal elérhető telephelyi készlet. A nem telephelyi készlet átfutási ideje 0-3 nap.
Pontos helyszíni átvétel információt a megrendelést követően, telefonon vagy e-mailben 24 órán belül adunk!